Van der Horst Vastgoed Makelaars

Welkom bij Van der Horst Vastgoed Makelaars het makelaarskantoor met pure passie voor het vak. De liefde voor stenen, de plaatselijke gebeurtenissen in de woningmarkt, maar vooral het persoonlijke contact maken dit vak zo interessant, althans dit vinden wij.

Persoonlijk contact staat bij ons zeer hoog in het vaandel en dit is nu juist onze sterke kant, dit resulteert dan ook in het feit dat onze aanpak anders is dan bij anderen. We staan 100% voor jouw belangen. Dit betekent dat we je niet naar de mond praten maar vanuit onze ervaring en marktkennis een eerlijk advies geven. Belangrijke verkoop­factoren nemen wij met je door om te zorgen voor een optimaal resultaat.

Wij preferen een gezonde deal met een advies wat zit als een maatpak. Een optimale professionele begeleiding is van belang voor de verkoop of ­aankoop van een woning. Een combinatie van wensen en emotie laten wij bij elkaar komen door een vertrouwelijke band te scheppen met onze cliënten wat ook wordt bewezen vanuit onze referenties. Ons ruime netwerk en onze werkwijze vallen ook op bij professionele projectontwikkelaars. Dit resulteert in de vele nieuwbouwprojecten die wij namens hen mogen verkopen.

 

Van der Horst Vastgoed Makelaars